Stargazer
Stargazer New Reader
5/21/08 7:10 a.m.

I've been getting "Site not configured" for the past day or so, just wondering if it's me, or something's up.

WilD
WilD New Reader
5/21/08 9:28 a.m.

I get that as well, so it isn't you.

914Driver
914Driver HalfDork
5/21/08 10:39 a.m.

Whew! I thought the black helicopters were on to me; I get the same thing.

Dan

John Brown
John Brown SuperDork
5/21/08 11:19 a.m.

Dan, they moved all the choppers to the Persian Gulf, watch for the black Tahoes...

Tim Baxter
Tim Baxter Online Editor
5/21/08 12:40 p.m.

What domain are you using? You should be able to use the plain old grassrootsmotorsports.com domain with no trouble now.

Stargazer
Stargazer New Reader
5/21/08 1:29 p.m.

I was using grm.classicmotorsports.net, I thought that url was permanent. Thanks.

Tim Baxter
Tim Baxter Online Editor
5/21/08 4:38 p.m.

Nah, that was a temporary thing while we juggled domains.

gweeb
gweeb New Reader
5/22/08 11:05 a.m.

Tim, what if you want to look for posts by a member - I used to use "search"...where is it now? Its missing on my pc. Also your list of members incomplete? I can't find my name on it anymore.

Tim Baxter
Tim Baxter Online Editor
5/22/08 3:17 p.m.

gweeb, go that person's profile. There's a link to their posts.

The system attempts to figure out which site you identify yourself with and puts you on that member list. It ain't perfect, but it's not bad, and it'll get better over time.

Our Preferred Partners
8aw3GBiTcz2HOEEzRENGT9QsDlJJO5tdjYP6hQcQ29tuUXJwbcvIejnlDbn2Qs41